headerimg

 

Contactgegevens:

 Stichting Historisch Archief Aijen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
geschiedenis50
 
 
 
 Functie  Naam  E-mail 
 Secretaris / Webbeheer (inhoud)  Jack Heldens  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 Penningmeester  Leo Zeegers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 Bestuurslid  Gerrie Urselmann  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

In Aijen heeft een groep mensen Historisch Archief Aijen opgericht, over alles wat met Aijen te maken heeft of heeft gehad. Er is al heel wat uit het verleden binnengekomen, maar we zijn nog steeds op zoek naar foto’s , documenten of films over het Aijen van toen. Deze foto’s en documenten worden digitaal opgeslagen. Dat wil zeggen dat we de foto’s even van U willen lenen om te digitaliseren en daarna ontvangt U ze weer terug. Ook is er bij ons een mogelijkheid om oude foto’s , documenten of films over Aijen in bewaring te geven, zodat deze niet verloren gaan. Deze worden zorgvuldig opgeslagen. Dit archief wordt voor belangstellenden toegankelijk gemaakt. Ook zijn wij op zoek naar oud Aijenaren die nog verhalen over het vroegere Aijen hebben. Heeft U nog iets wat in het archief over Aijen thuis hoort, neem dan contact op met Historisch Archief Aijen.


Mocht U een afbeelding op onze site tegenkomen waar U zelf op afgebeeld bent en het daar totaal niet mee eens bent dat deze gepubliceerd wordt, neem dan onmiddellijk contact met ons op, de desbetreffende foto wordt dan onmiddellijk verwijderd. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..